search

فروش 6 خودروی وارداتی آغاز شد+ جزئیات

تاریخ خبر: 04 آذر 1404 - 10:58

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این مرحله از فروش متقاضیان از امروز سه شنبه 4 آذرماه تا چهارشنبه 12 اذرماه می‌توانند پس از وکالتی کردن حساب، نسبت به ثبت‌نام در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی salecars.ir اقدام نمایند.آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی
 
-البته متقاضیان باید از روز سه شنبه 4 آذرماه تا شنبه آذرماه در یکی از حساب های خود را نزد شعب بانک های واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام "سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی" وکالتی و مبلغ 500 میلیون تومان مسدود نمایند.
-کلیه قیمت‌های مندرج در جدول، قیمت در مبادی ورودی کشور بوده و هزینه‌های بعد از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، شماره‌گذاری، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض قانونی، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و… به قیمت‌های مذکور اضافه می‌شود.
-شرکت‌های عرضه‌کننده موظف‌اند در کلیه فروش‌ها، ضوابط و روش‌های ذیل ماده 4 آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو را رعایت کرده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌شده جهت ترخیص خودروها، نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.
-مفاد قراردادهای منعقده باید کاملاً منطبق با آیین‌نامه حمایتی بوده و هرگونه درج بند خارج از چارچوب یا اخذ وجه اضافه یا تعهد تحویل خارج از مهلت قانونی، موجب مسئولیت حقوقی و قانونی شرکت عرضه‌کننده است.
-متقاضیان باید پیش از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد، تمامی اطلاعیه‌ها، شرایط عمومی و اختصاصی و سایر اسناد مرتبط را کامل مطالعه کنند. پرداخت وجه یا امضای قرارداد، به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد بود.
 

 
انتهای پیام/ 



افزودن دیدگاه
لطفا نظرات خود را در مورد خبر << فروش 6 خودروی وارداتی آغاز شد+ جزئیات >> به صورت فارسی بنویسید .