قرعه کشی محصولات ایران خودرو انجام شد + جزئیات
تاریخ خبر: 04 اسفند 1403 - 10:56
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم چهارمین دوره اولویتبندی درخواستهای ثبت شده خرید محصولات ایرانخودرو با حضور ارگانهای نظارتی از ساعت 10 صبح امروز شنبه (چهارم اسفند) در حال انجام است.
این مراسم برای اولویتبندی درخواستهای ثبت شده خرید محصولات در طرحهای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جایگزینی خودروهای فرسوده و متقاضیان عادی برگزار شد.
تعداد کل متقاضیان شرکت کننده در این طرح فروش 1 میلیون و 62 هزار و 105 نفر بوده است که از میان آنها 240 هزار و 892 نفر برای طرح عادی، 671 هزار و 14 نفر برای طرح جوانی و 150 هزار و 199 نفر برای طرح خودروهای فرسوده اقدام به ثبت نام کرده بودند.
در این طرح فروش محصولات ایرانخودرو، سورن پلاس XU7P، پژو 207 دستی TU5 در تیپهای مختلف، راناپلاس، تارادستی، تارا اتوماتیک، هایما اس7پرو و دناپلاس اتوماتیک به صورت فوقالعاده و موعد تحویل 90 روزه و محصولات دناپلاس دستی با موتور EF7P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورنپلاس XU7P، تارادستی و تارا اتوماتیک به صورت پیشفروش با موعد تحویل 4 تا 11 ماه عرضه شده است.
نتایج طرح عادی ظرف و دیگر نتایج تا چند روز دیگر اطلاع رسانی خواهند شد.
جزئیات قرعه کشی:
انتهای پیام/
آخرین اخبار :
- آغاز وکالتی کردن حساب برای خرید خودروهای وارداتی
- خبری از ارزانی خودروهای وارداتی نیست
- قیمت پژو پارس از جا پرید؛ ساینا و رانا بیحرکت ماندند/ شوک تارا به بازار خودرو
- شورای رقابت مصوبه جدید صادر کرد/ خروج خودروهای وارداتی از شمول قیمتگذاری
- زمان اعلام برندگان قرعهکشی خودروهای وارداتی/ به این سامانه مراجعه کنید
- هجوم خریداران آمریکایی به نمایندگیهای فروش خودرو
- پیشتازی چین در خرید خودروهای برقی
- مشخصات پیکاپ کره ای جدید بازار ایران + جزئیات
- گرانی خودرو زیر ذرهبین مجلس؛ بازگشت قیمت خودرو در راه است؟
- ثبتنام خودروهای وارداتی امشب پایان مییابد
افزودن دیدگاه
لطفا نظرات خود را در مورد خبر << قرعه کشی محصولات ایران خودرو انجام شد + جزئیات >> به صورت فارسی بنویسید .