search close

آپاراتی ساری

پنچرگیری سیار ساری آپاراتی ساری

شماره آپاراتی ساری

نام مدیر آگهی :

سناتور هاشمی

stay_current_portrait 09305804131


آدرس پنچرگیری سیار ساری آپاراتی ساری

مازندران - ساری - سه راه جویبار به سمت قائمشهر.بعداز ۲۲بهمن

location_onمسیریابیreport_problem گزارش مشکل


خودروهای تحت پوشش :

AllCar

پنچرگیری سیار ساری آماده ارائه خدمات پنچرگیری سیار لاستیک اتومبیل در محل به شماست. پنچرگیری سیار ساری تعویض لاستیک اتومبیل شما را هم برایتان انجام میدهد.

پنچرگیری سیار ساری خدماتی سریع و مؤثر را برای رانندگان در شرایط اضطراری ارائه می‌دهد که نیاز به تعمیر لاستیک در محل دارد.

این خدمات شامل پنچرگیری، تعویض لاستیک، و تعمیرات جزئی لاستیک‌ های آسیب‌ دیده می باشدکه در زمان‌هایی که خودرو در جاده یا محلی دور از تعمیرگاه گیر کرده باشد، به کمک رانندگان می‌آید.

مرکز پنچری ساری با اعزام تیم متخصص به محل، مشکلات خودرو را در کمترین زمان ممکن برای شما برطرف می‌کند.

این خدمات معمولاً به صورت ۲۴ ساعته و در تمامی روزهای هفته در دسترس می باشد تا امنیت و راحتی رانندگان را در سفرهای درون‌ شهری و برون‌ شهری تضمین کند.

آپاراتی ساری یکی از مراکز خدماتی مهم است که به عنوان یک کارگاه تعمیراتی و خدمات فنی برای خودروها شناخته می‌شود.

این مرکز معمولاً به تعمیر و نگهداری سیستم‌های مختلف خودرو از جمله سیستم‌های برقی، موتوری و مکانیکی پرداخته و خدماتی مانند تعویض روغن، تعمیرات موتور، بررسی و تعمیر ترمز، و سایر خدمات فنی را به شما ارائه می‌دهد.

آپاراتی‌ ساری به عنوان واحدی تخصصی در تعمیرات خودرو، نقش مهمی را در حفظ سلامت خودروها و کاهش هزینه‌ های نگهداری آن‌ دارد.

همچنین، این مرکز با داشتن تجهیزات پیشرفته و تکنسین‌ های ماهر، به رانندگان کمک می‌کند تا مشکلات فنی خودروهای خود را به سرعت و با کیفیت بالا برطرف کنند.





پنچرگیری سیار ساری آپاراتی ساری ساری


پیک خودرو هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد .

با مطالعه راهنمای خرید امن آسوده تر معامله کنید .

warning شرایط استفاده و مشاهده آگهی چیست ؟
control_point امتیاز دهی به این مجموعه

افزودن دیدگاه

با توجه به اینکه درج مشروح نظرات منفی در مورد مشاغل خودرویی محترم مستلزم سند معتبر میباشد. لذا در سایت پیک خودرو نظرات منفی افراد فقط با جمله «عدم رضایت» و یا درج امتیاز یک از پنج نمایش داده می‌شود